DSC03426_edited.jpg

Extension of a Single-Family House in the Golf Urbanization

The project involves an ambitious enlargement of an existing detached house. A new guest wing was created as well as the enlargement of the basement to achieve more space for parking as well as for other rooms. The interior distribution was changed as well as most materials and finishes. A new pool was built next to the enlarged terrace. In order to distinguish the existing from the newly built part, the latter was mostly done in glass and corten steel.

Location

Las Rozas de Madrid, Spain

Client

Privat

Program

Housing

Year

2011

Status

Built

DSC03428_edited.jpg
DSC03427_edited.jpg
DSC02938_edited.png
DSC03429_edited.jpg
DSC02931b_edited.jpg
DSC02929_edited.jpg
04-11-ARQUITECTURA Model (1)_edited.jpg
04-11-ARQUITECTURA Model (2)_edited.jpg