p_210_edited.jpg

Jesús Rollán Indoor Pool

The building has the form of a series of waves, created by curved laminated wooden beams which constitute the roof of the pool and the entrance hall. Parallel to the street, large windows provide an important energy contribution where light entering is filtered by a lattice in order to prevent a clear view. Its volumetric form corresponds to a giant wave which adapts to the interior functionality and terminates with its upper part creating a porch over the ground floor entrance square and coffee shop.

Location

Villanueva del Pardillo, Spain

Client

Ayuntamiento de Villanueva del Pardillo

Program

Indoor Swimmingpool

Year

2005

Status

Built

p_088_edited.jpg
p_200_edited.jpg
p_089_edited.jpg
p_048_edited.jpg
p_077_edited.jpg
p_030_edited.jpg
p_041_edited.jpg
p_190_edited.jpg