DSC_0390_edited.jpg

Town Sports Pavilion

The pavilion is located in between two schools, both of which use the pavilion throughout the morning. The project includes the connection of these two schools, separated by a steep incline. The respective spaces and inclines are connected by means of pedestrian ramps. These connections allow natural light to illuminate the pavilion and together with the structural elegance give the impression that the roof is floating over the sports tracks. The plan also includes additional space dedicated to gymnasiums.

Location

San Fernando de Henares, Spain

Client

Ayuntamiento de San Fernando de Henares

Program

Sport Hall

Year

1998

Status

Built

DSC_0214_edited.jpg
DSC_0252_edited.jpg
DSC_0228_edited.jpg
DSC_0251_edited.jpg
DSC_0235_resize_edited.png
DSC_0241_edited.png
DSC_0222_edited.jpg
DSC_0390_edited.jpg
PLANOS%20E%20IM%C3%81GENES_Seite_2_edite
PLANOS%20E%20IM%C3%81GENES_Seite_5_edite
PLANOS%20E%20IM%C3%81GENES_Seite_5_edite
L6_edited.jpg
L6_edited.jpg
PLANOS%20E%20IM%C3%81GENES_Seite_1_edite
PLANOS%20E%20IM%C3%81GENES_Seite_3_edite
PLANOS%20E%20IM%C3%81GENES_Seite_3_edite