DSC_0093_resize_edited.jpg

Centro Deportivo y Cultural

The building is adjacent to the municipal swimming pool. In order to centralize access to the two installations, the existing pools and the new pavilion, the pelota court (frontón) and the culture centre, a single control point is proposed, creating a spacious entrance hall with the elevator and staircases to connect the two levels. The area of the classrooms and the culture centre are on the street front while the pelota court changing rooms are located on a pronounced slope. The pavilion also has additional space, which can be used as a stage.

Location

Paracuellos, Spain

Client

Ayuntamiento Paracuellos

Program

Sport and Cultural Center

Year

1998

Status

Built

DSC_0187_edited.jpg
DSC_0152_edited.jpg
DSC_0126_edited.jpg
DSC_0110_edited.jpg
DSC_0139_edited.jpg
DSC_6064_resize_edited.jpg
DSC_0115_resize_edited.jpg
DSC_0117_edited.jpg